Petak, 12/05 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
12/05Sporting CP vs MaritimoPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
12/05/2023 17:43
Portugalska Primeira polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sportinga i Maritima. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21:30h.
Sporting

Svakako da smo od Sportinga očekivali dosta više u ovogodišnjem izdanju portugalske Primeire, ali se trenutno ekipa iz Lisabona mora zadovoljiti sa četvrtim mestom na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na trećeplasiranu Bragu, pa kako sada stvari stoje, vrlo lako se može desiti da popularne Lavove naredne sezone ne gledamo u Ligi šampiona.
U prošlom kolu su izabranici Rubena Amorima ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod Fereire, a taj meč je završen rezultatom 0:4.

Maritimo

Što se tiče Maritima, ova ekipa se na tri kola pre kraja prvenstva nalazi na šesnaestoj poziciji na tabeli, a to mesto na kraju prvenstva znači i baraž meč za opstanak sa trećeplasiranim timom iz Segunde.
U prošlom kolu je Maritimo u jednom fantastičnom meču na kom smo videli čak četiri gola remizirao na svom terenu protiv Rio Avea, kada je bilo 2:2.
Na gostovanjima je do sada šesnaestoplasirani tim na tabeli odigrao petnaest mečeva i ostvario jedan trijumf, dva remija i čak trinaest poraza.

Naš predlog

Maritimo je najgori gost u Primeiri, a domaćin je pod moranjem, pošto Lavovima samo pobeda daje kakvu takvu nadu da bi mogli da dođu do trećeg mesta na tabeli, pa je topla preporuka prelaz 1-1 uz kvotu 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.