Nedelja, 14/05 - Fudbal, Francuska, Liga 1
14/05Monpelje vs LorijenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
12/05/2023 18:51
Posle neverovatnog poraza u Lionu Monpeleje dočekuje Lorijan u 35. kolu francuske Lige 1. Meč se igra u nedelju u 15 časova.
Monpelje

Vodi je Monpelje u Lionu na Žerlanu sa 4:1 u drugom poluvremenu a na kraju je ostao praznih šaka. Lavovi su slavili sa 5:4 u jednoj od najinteresantnijih utakmica ove sezone, ne samo u Francuskoj. Bila je to lepa šansa da ovaj tim veže tri prvenstvene pobede, pošto su pre meča u Lionu već savladali Ren i Monako, takođe dva tima iz samog vrha lige. Plasman Monpeljea mogao  je sigurno biti i bolji, oni su na 12. mestu ali smatramo da im ne preti opasnost od ispadanja jer imaju deset bodova više od prvog tima ispod crte. S obzirom da se igraju još samo četiri kola, proto je neverovatno da se dogodi nešto tako. Ipak, želja svih je da klub bude bolje plasiran nego što je sada. Očekuje ih nešto lakši raspored i to bi mogli da iskoriste. Posle utakmice sa Lorijanom, Monpelje još igra sa Nantom, Nicom i Remsom.

Lorijan

Gosti su nešto bolje plasirali i sasvim mirno dočekuju kraj sezone. Lorijan je imao odlična početak, nalazio se na vrhu tabele, i u njegovoj blizini, ali to nije trajalo predugo. Realnost ovog tima je sredina tabele, baš ovde gde se sada i nalaze. Lorajina je na 9. mestu, ima neke teorijske šanse da se dokopa Evrope, ali mislimo da to nije realan scenario. Čak i da zaređaju s porazima, teško da mogu niže od 11. pozicije i stvarno im je lagodan ovaj finiš sezone. U preostala tri kola dočekaće Lans i Strazbur i gostovati još kod Klermona. U prethodna dva kola bili su sjajni, pobedili su Pari Sen Žermen na Parku Prinčeva sa 3:1, a onda i na svom terenu Brest sa 2:1.

Predlog

Radi se o duelu dve ekipe koje igraju na gol više, što u francuskoj ligi nije čest slučaj. U prvom delu sezone Monpelje je slavio u Lorijanu sa 2:0, i nekako je taj meč i prekunio sjajan niz rezultata Lorijana. Sad su i jedni i drugi u dobroj formi, neopterećeni ishodom i verujemo da će biti dosta golova. Za 3+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.