Nedelja, 14/05 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
14/05RB Lajpcig vs Verder BremenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
13/05/2023 17:36
U nedelju je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lajpciga i Verdera iz Bremena. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Lajpcig

Fudbaleri Lajpciga igraju dosta dobro i ove sezone, a primarni cilj je kao i godinama unazad direktan plasman u Ligu šampiona.
Pre ovog kola su se popularni Bikovi nalazili na trećem mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na četvrtoplasirani Union Berlin i petoplasirani Frajburg.
U prošlom kolu su izabranici Marka Rozea ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod upravo Frajburga, čime je ova ekipa i došla do toliko željene treće pozicije na tabeli.

Verder Bremen

Verder je igrao sjajno u prvom delu šampionata, međutim, tim iz Bremena je dosta pao u drugom delu prvenstva, pa se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na dvanestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na pet poslednjih mečeva je nekadašnji šampion Nemačke ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je Verder poražen na svom terenu od Bajerna, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

I jedni i drugi žele trijumf na ovom susretu, što nam svakako potencijalno može doneti i dosta golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.