Ponedeljak, 15/05 - Fudbal, Francuska, Liga 2
15/05Annecy-le-Vieux vs AvrUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
14/05/2023 13:31
Lider na tabeli, i izvesno, novi prvoligaš, gostuje kod tima koji se bori za goli život. Meč francuske Lige 2 igra se u ponedeljak u 20.45.
Anesi

Posle utakmica ovog kola Anesi je pao u zonu ispadanja, nalazi se na 18. mestu sa 38 bodova. Toliko ima i Dižon nakon subotnje pbede ispred njih, a prvi iznad crte je Valensijan, sa samo bodo više od ovog dvojca. Mogao bi Anesi pobedom da ode iznad crte ali je nevolja u tome što igraju sa najboljim timom Lige 2 i novim čalnom francuske elite, Avrom. Drugi problem je to što Anesi nije pobedio već ežčetiri kola, što jeste glavni razlog pada u \'\'crvenu\'\' zonu. U tom intervalu su izgubili od Bastije i Rodeza, a onda dva puta uzastopno remizirali, protivKevilija i Dižona. Taj meč sa Dižonom u prošlom kolu jednostavno se morao dobiti, ovako sad moraju da napadnu lidera na tabeli.

Avr

Naredne sezone gledaćemo Avr u Ligi 1. Ovaj tim je bio najbolji tokom cele sezone i sasvim zasluženo se nalazi na vrhu tabele. Čak su malo i popustili u finišu, ali to nije bilo dovoljno pratiocima da ih sustignu. Iza njih je Bordo sa pet bodova manje, dok Mec zastaje šest. S obzirom da u Ligu 1 idu dve prvoplasirane ekipe Avru je potrebno još četiri  boda da matematički osigura ulazak, a igraju još četiri utakmice. Sva je prilika da im neće trebati toliko, pa možda sve reše već sada na gostovanju Anesiju. U prošlom kolu je pobedio Rodez minimalnim rezultatom, a zanimljivo je da su na poslednih šest utakmica samo jednom vadili loptu iz mreže, a to je bilo u pobedi nad Kaenom od 2:1 na strani.

Predlog

Gosti su mnogo bolji tim i to nam pokazuje tabela, ali i sa mnogo kvalitetnijih pojedinaca. Naravno, da bi bili konkurentni u Ligi 1 moraće da se pojačaju u prelaznom roku, ali do njega ima dosta vremena. Ovde je motiv na strani domaćina, oni se grčevito bore za opstanak i zato ćemo izbeći konačan ishod i predložiti igru na mali broj golova. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.