Ponedeljak, 15/05 - Fudbal, Španija, Segunda
15/05Levante vs Ibiza-Eivissa1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
15/05/2023 04:39
Španska Segunda odavno nije bila interesantnija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Levantea i Ibice. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Levante

Tim iz Valensije je kao što je dobro poznato prošle sezone ispao iz La Lige, pa je logično primarni cilj povratak u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
U ovom trenutku se Levante nalazi na petom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Granadu, međutim, treba napomenuti da klub iz Valensije ima meč manjka u odnosu na sve svoje direktne konkurente, pa bi eventualnom pobedom na ovom susretu ovaj tim stigao do pozicije broj dva, koja na kraju šampionata donosi direktan plasman u La Ligu.

Ibica

Što se tiče Ibice, nažalost, ovaj klub je nedavno i definitivno ispao iz Segunde, pa ćemo ovu ekipu sledeće sezone gledati u trećoj španskoj ligi.
Od samog starta prvenstva je ovaj tim igrao izuzetno loše, a to je uostalom slučaj i u drugom delu prvenstva.
Treba napomenuti da je na poslednjih pet mečeva ova simpatična ekipa doživela isto toliko poraza, od kojih su neki bili baš ubedljivi, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Albasetea, kada je bilo više nego ubedljivih 0:5, što je ukupno bio 22 poraz za Ibicu, pa trenutno stanje na tabeli ne treba zaista nikoga da začudi.

Naš predlog

Levante nema prava na kiks kada je ovaj susret u pitanju, pogotovu što mu u goste dolazi Ibica koja je već ispala iz lige, i koja igra katastrofalno u poslednje vreme, pa je topla preporuka jedinica za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.