Ponedeljak, 15/05 - Fudbal, Argentina, Primera
15/05Barracas Central vs CA Central Córdoba1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
15/05/2023 04:46
Argentinsko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Barakasa i Sentral Kordobe. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Barakas

Primarni cilj Barakasa će sasvim sigurno biti opstanak u društvu najboljih, što naravno neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na 23. mestu na tabeli, ruku na srce uz čak osam bodova viška u odnosu na Santa Fe, koji se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli.
U prošlom kolu je Barakas odigrao jedan zaista sjajan meč na svom terenu i bez većih problema savladao ekipu Instituta, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Sentral Kordoba

Sentral Kordoba igra promenljivo od samog starta prvenstva, ali i pored toga ova ekipa se trenutno nalazi na sedamnaestoj poziciji na tabeli i ne treba zaista očekivati da popularna Železnica ima bilo kakvih problema oko opstanka u eliti.
Na poslednjih pet mečeva tim iz Kordobe je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na na svom terenu od Sarmijenta, pošto je taj susret završen rezutlatom 0:1.

Naš predlog

Barakas godinama unazad igra sjajno na svom terenu, a na sve to, mišljenja smo da će ova ekipa iskoristi činjenicu da Sentral Kordoba igra jako loše u poslednje vreme, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladonica CircusBet pripremila koeficijent 2.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.