Ponedeljak, 15/05 - Fudbal, Turska, Superliga
15/05Sivaspor vs KašimpašaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
15/05/2023 13:03
Utakmica koja može imati mnogo uticaja na to ko će ispasti iz lige. Siva dočekuje Kasimpašu u utorak u 16 časova.
Sivaspor

Domaći tim je vezao dva poraza i doveo u pitanje svoj opstanak u eliti. Dva tima su već napustila ligu posle onog katastrofalnog zemljotresa, pa će iz lige ispasti još samo dva tima. U ovom momentu Sivaspor ima devet bodova više od prvog tima ispod crte i trebalo bi da se dogodi čudo pa da završe među te dve ekipe koje idu u drugu ligu. Ostalo im je da odigraju još četiri utakmice u prvenstvu, ali je njima u fokusu Kup Turske u kome su stigli do polufinala. U prvoj utakmici su izgubili od Fenerbahčea sa 3:1 i male su im šanse da u revanšu u Istanbulu nadoknade tu razliku.

Kasimpaša

Gosti su bez pobede u poslednja četiri kola i zanimljivo je da su oba puta izgubili na svom terenu, dok su na dva gostovanja osvojili po bod igrajući bez golova kod Kajzerija i Ankaragučua. Trenutno su na 15. mestu, samo jednom iznad crte koja deli ekipe koje će se preseliti u drugu ligu, ali sa solidnih šest bodova više od ekipe ispod njih, a to je Girsunspor. Kasimpaša ima još pet utakmica ispred sebe, to je zbog onog odlaganja u vreme prirodne katastrofe, a rivai koji su im preostali su Istanbulspor i Bešiktaš na domaćem terenu, te Alanija i Karagumruk na strani.

Predlog

Kasimpaša je pokazala da ume da zatvori sve prilaze svom golu na strani, pa su na tri poslednja gostovanja bez poraza sa 5 osvojenih bodova i, što je najbitnije, bez primljenog gola. Očekujemo da odigraju čvrsto i u Sivi, a remi bi bi po volji i jednima i drugima. Naš predlog je igra na mali broj golova, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.