Ponedeljak, 15/05 - Fudbal, Norveška, Elitserija
15/05Bran vs StabekDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
15/05/2023 13:24
Posle odličnog starta ekipa Brana je malo popustila u formi. U vanrednom kolu u Bergen dolazi ekipa Stabeka u utorak u 18 časova.
Bran

Pre dve sezone navijači Brana doživeli su šok jer su njihovi ljubimci ispali u drugu ligu. Nije se Bran dugo zadržao u tom društvu, dominantnom igro prošetali su se kroz drugu ligu i ekspresno se vratili u elitno društvo. Na startu svoje povratnike sezone Bran je igrao odlično i mnogi su ga svrstali u red favorita za visok plasman, a neki čak i za titulu šampiona. Međutim, u prethodna dva kola videlo se da Bran još uvek nije kadar da se upusti u trku sa Bode/Glimtom i Moldeom, a možda ni sa Lilestremom. Prvo su na svom terenu igrali bez golova sa Sanderfjordom, a onda su poraženi u subotu na gostovanju kod Sarpsborga. To se odraziilo na položaj na tabeli, pa je Bran pao na 4. mesto i nalazi s eu grupi timova koji imaju 11 osvojenih bodova, a tu su, pored njih, još i Viking, Tromze i Stabek.

Stabek

Sasvim dobar učinak ima Stabek na startu sezone i sa 11 bodova iz šest utakmica mogu biti potpuno zadovoljni. U prvih šest utakmica ostvarili su po tri pobede, dva remija i poraz, a u međuvremenu su ispali u polufinalu kupa, a izgubili su baš od Brana i to na svom terenu. U subotu su pobedili Olesund na svom terenu minimalnim rezultatom i to je četvrti vezani meč bez poraza u prvenstvu, pošto su prethodno pobedili Molde i Havesund, a remizorali sa Sarpsborgom. Da su uspeli da se plasiraju u finale Kupa Norveške, moglo bi se slobodno reći da su maksimalno odradili početak sezone.

Predlog

Čini nam se da je gost mnogo potcenjen kvotom u ovom meču. Koeficijent za pobedu Brana je jako nizak, što nas malo čudi pošto znamo kako dobro igra Stabek u ovom momentu. Uspeli su da pobede aktuelnog šampiona Molde na strani, pa zašto ne bi nešto slično uradili i kod tima koji je prošle sezone igrao u drugoj ligi. Naš predlog je igra gol-gol, za koju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.