Sreda, 17/05 - Fudbal, Nemačka, Regionalliga Bayern
17/05Nürnberg II vs Bayern München IIDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
15/05/2023 17:59
U duelu dve ekipe iz vrha tabele regionalne lige Bavarska bodovi nisu od velike važnosti. Meč u Nirnbergu igra se u sredu u 18.15.
Nirnberg II

Drugi tim Nirnberga odigrao je odličnu sezonu nemačkoj četvrtoj ligi i završiće u gornjem delu tabele. Sada su na 4. mestu i pošto su ostala samo dva kola, neće moći značajnije da pokvare plasman, makar bili neuspešni u okršajima koji im predstoje. Pobedom nad Bajernom mogli bi da budu i treći, ali u principu to ne donosi mnogo, osim prestiža, pošto samo prvoplasirani tim ide u doigravanje za plasman u treću ligu. To će iz ove lige biti tim Unterhašinga, predgrađa Minhena, koji je pre dve decenije igrao i u Bundesligi. Mladi tim Nirnberga je niz od pet utakmica bez pobede prekinuo u subotu kada su slavili minimalnu pobedu u Burghauzenu.

Bajern II

Drugi tim giganta iz Minhena već nekoliko sezona pokušava da se domogne treće lige i to im nikako ne polazi za rukom. I ovu sezonu završiće u vrhu tabele ali ne i na vrhu, pa neće igrati u baražu za plasman u viši rang. Ovaj tim ne služi samo da školuje igrače za prvi tim, ne dešava se tako često da igračči koji prođu kroz mladi tim omirišu barut u Bundesligi, barem ne u dresu Bajerna, već ima i svoje prave takmičerske motive. Sada ih nisu ispunili i ostaje im da u dva preostala kola zadrže makar treću poziciju pošto je drugoplasirani Vircburger nedostižan jer ima devet bodova više. Bajern je bez poraza u prethodna četiri kola, sa dve pobede i dva remija, a u subotu su odigrali meč sa dosta golova protiv Hankofena, koji su dobili sa 4:1.

Predlog

U prvom delu sezone drugi tim Nirnberga pobedio je u Minhenu sa 3:1. Između dva tima vlada veliki rivalitet, mislimo na prve timove Bajerna i Nirnberga, ali oni nisu imali priliku da često igraju međusobne mečeve u poslednje vreme jer se Nirnberg nalazi u Cvajti. Zato će ovde biti zanimljivo i očekujemo otvoren meč sa golovima na obe strane. Za GG koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.