Sreda, 17/05 - Fudbal, Japan, J.League 2
17/05Montedio Yamagata vs Oita Trinita1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
15/05/2023 23:04
Posle baš dosta vremena za vas smo analizirali jedan meč japanske druge lige, a ovog puta se radi o duelu između Jamagate i Oite. Susret između ova dva tima je zakazan za 06:30h.
Jamagata

Mora se priznati da smo dosta više očekivali od Jamagate u ovogodišnjem izdanju japanske druge lige, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na dvadesetom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u društvu najboljih.
Do sada je Jamagata odigrala petnaest mečeva u prvenstvu i ostvarila četiri trijumfa, samo jedan remi uz čak deset poraza, što je zaista previše.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena u gostima kod Sendaija, kada je bilo 2:1.

Oita

Oita je sasvim sigurno jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka japanske druge lige, i ako ovaj tim nastavi sa ovakvim partijama, sva je prilika da ćemo Oitu naredne sezone gledati u društvu najboljih.
Naime, trenutno se Oita nalazi na drugom mestu na tabeli koje na kraju i donosi direktan plasman u Džej ligu, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Kumamota, kada je bilo 1:1.
Na poslednjih pet mečeva drugoplasirani tim na tabeli je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Oita dosta lakše nego što se očekuje doći do bodova na ovom susretu, pa je topla preporuka 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.