Sreda, 17/05 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
17/05Fluminense vs FlamengoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
15/05/2023 23:14
Sredinom ove sedmice nas očekuje dosta intereasantnih mečeva u okviru brazilskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fluminensea i Flamenga. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Fluminense

Fudbaleri Fluminensea imaju velike ambicije ove sezone na sva tri fronta, a trenutno se ova ekipa nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli brazilske Serije A, uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo.
Do sada je ova ekipa odigrala šest mečeva u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala i ostvarila četiri trijumfa, jedan remi, ali i jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je Fluminense na svom terenu bez većih problema savladao ekipu Kujabe, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Flamengo

Poznato je da je Flamengo prošle sezone došao do naslova prvaka u Kopa Libertadores, ali se ova ekipa blago rečeno nije proslavila u Seriji A, i upravo trofej u brazilskom šampionatu i jeste primarni cilj za tim sa Marakane.
U ovom trenutku se Gabigol i drugari nalaze na devetom mestu na tabeli i slobodno treba konstatovati da smo od ovog tima dosta više očekivali.
Na šest odigranih mečeva u prvenstvu, Flamengo je ostvario tri trijumfa i isto toliko poraza, a u prošlom kolu je savlaadana Baija na gostovanju.

Naš predlog

Popularni Fla-Flu derbi nam uvek donosi pregršt uzbuđenja, a sva je prilika da će tako biti i ovog puta uz konstataciju da nas po svemu sudeći očekuje jedan i te kako efikasan duel pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.