Četvrtak, 18/05 - Fudbal, SAD, MLS
18/05Los Angeles FC vs Sporting Kanzas Siti1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/05/2023 08:36
MLS liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Los Anđelesa i Kanzas Sitija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 04:30h.
Los Anđeles

Poznato je da je Los Anđeles prošle sezone došao do naslova prvaka u Americi, a jedan od najzaslužnijih ljudi za to bio je Garet Bejl, koji je u međuvremenu okačio kopačke o klin.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli zapadne konferencije, uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Sijetl.
Inače, u prošlom kolu su Karlos Vela i drugari bez većih problema slavili na gostovanju kod Solt Lejka, a taj susret je završen rezultatom 0:3.

Kanzas Siti

Što se tiče Kanzasa, ova ekipa ima baš dosta problema u ovogodišnjem izdanju MLS-a, a to nam najbolje potvrđuje i tabela, pošto se Kanzas u ovom trenutku nalazi na poslednjem mestu na tabeli zapadne konferencije.
Do sada je ova ekipa osvojila samo devet bodova, a čak šest od tih devet u poslednja dva kola, kada je Kanzas ostvario dve vezana pobede.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv nimalo naivne Minesote, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Los Anđeles generalno igra sjajno na svom terenu, gde ova ekipa za sada ima maksimalan učinak, a mišljenja smo da će aktuelni šampion Amerike slaviti i na ovom duelu pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.