Četvrtak, 18/05 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
18/05Palmeiras vs Fortaleza1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/05/2023 08:48
U noći između srede i četvrtka je na programu pregršt mečeva brazilskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Palmeirasa i Fortaleze. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 00:00h.
Palmeiras

Poznato je da je Palmeiras prošle sezone došao do naslova prvaka u Brazilu, a za one koji pomno prate stvari u južno-američkom fudbalu, znamo da je ova ekipa pre toga dva puta uzastopno osvajala Kopa Libertadores.
I ovog puta Zeleni imaju najviše moguće ambicije na sva tri fronta, a u ovom trenutku se Palmeiras nalazi na drugom mestu na tabeli Serije A, uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Bragantina, kada je bilo 1:1.

Fortaleza

Sjajne partije Fortaleze više nisu nikakva slučajnost, a i ovog puta ovaj tim ima ambiciju da dođe do plasmana u Kopa Libertadores.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa koja je ne tako davno igrala u Seriji B, nalazi na osmom mestu na tabeli uz deset osvojenih bodova.
Ono što je veoma interesantno je podatak da je Fortaleza uz Palmeiras do sada jedina neporažena ekipa u prvenstvu, pošto je ovaj tim na šest mečeva ostvario dva trijumfa uz čak četiri remija.
U prošlom kolu je osmoplasirani tim na tabeli remizirao kod Gremija, kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da nam ovaj susret brazilskog Kupa donese dosta pogodaka, ali prednost ipak dajemo domaćoj ekipi koja ide na sva tri trofeja ove sezone, pa je topla preporuka jedinica za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.