Petak, 19/05 - Fudbal, Čile, Primera Divison
19/05Colo Colo vs Curicó Unido1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
16/05/2023 09:21
Posle baš dosta vremena, za vas smo analizirali jedan meč čileanskog šampionata, a ovog puta je izbor pao na duel između Kolo Kola i Kuriko Unida. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Kolo Kolo

Kolo Kolo je i ove sezone jedan od glavnih pretendenata na najviši mogući plasman a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Huačipato.
Do sada je trećeplasirani tim na tabeli odigrao četrnaest mečeva u najkvalitetnijem rangu čileanskog fudbala i ostvario šest trijumfa, pet remija i tri poraza.
U prošlom kolu je Kolo Kolo remizirao na gostovanju kod Espanjole, a taj susret je završen rezultatom 1:1.

Kuriko Unido

Od Kuriko Unida smo svakako dosta više očekivali kada je u pitanju ovogodišnje izdanje čileanskog šampionata, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva znači opstanak u društvu najboljih.
Do sada je ova ekipa odigrala četrnaest mečeva u prvenstvu i ostvarila četiri trijumfa, jedan remi i čak devet poraza, što je zaista previše.
U prošlom kolu je Kuriko Unido ponovo razočarao svoje navijače, pošto je ova ekipa na svom terenu poražena od Palestina, rezultatom 0:1.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da nam ovaj susret donese baš dosta pogodaka, ali je nekako sigurnije ipak da probate sa jedinicom na Kolo Kolo, što se po našem mišljenju ne bi smelo dovesti u pitanje.
Kladionica Meridianbet pobedu domaćina ceni sa kvotom 1.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.