Četvrtak, 18/05 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
18/05Njukasl Junajted vs Brajton Da postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
16/05/2023 09:27
Pored Liga Evrope i Lige konferencija, četvrtak nam donosi i jedan zaostali meč engleskog šampionata, u kom će snage odmeriti Njukasl i Brajton. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Njukasl

Fudbaleri Njukasla igraju fantastično ove sezone, i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da popularne Svrake naredne sezone gledamo u Ligi šampiona, što bi svakako bio ogroman uspeh, bez obzira što je poznato da crno-beli imaju najbogatije vlasnike u Premijer ligi.
U ovom trenutku se Njukasl nalazi na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Mančester Junajted.
U prošlom kolu su izabranici Edi Haua koji radi odličan posao na klupi ovog tima, remizirali na gostovanju kod Lidsa, a taj susret je završen rezultatom 2:2.

Brajton

Brajton je po svemu sudeći verovatno i najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Premijer lige, mada je veliko pitanje koliko se odlične igre ovog tima više mogu i nazvati iznenađenjem.
U ovom trenutku se izabranici De Zerbija nalaze na sjajnom šestom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na sedmoplairani Totenhem, ali i uz dva meča manjka u odnosu na ovu ekipu, pa deluje da Brajton ima makar Ligu Evrope u džepu.
U prošlom kolu je ovaj tim odigrao još jedan odličan meč i slavio na gostovanju kod Arsenala, kada je bilo 0:3.

Naš predlog

Oba tima igraju iznad svih očekivanja ove sezone, a kada je ovaj susret u pitanju, deluje da će i Njukasl i Brajton dati sve od sebe da trijumfuju, što nam može doneti golove na obe strane, pa je topla preporuka igra GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.