Petak, 19/05 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
19/05Holštajn Kil vs Sankt Pauli1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
17/05/2023 14:45
Dva kola pre kraja nemačke Cvajte oba ova tima su bez velikog takmičarskog motiva. Utakmica u Kilu igra se u petak u 18.30.
Holštajn Kil

Čini nam se da je večnost prošla od ona dva pokušaja Kila da se u baražu domogne Bundeslige, Prvi put je to bilo odmah po njihovom ulasku u Cvajtu iz treće lige, a odmah zatim imali su još jedan pokušaj, ponovo neuspešan. Izgleda da su naučili lekciju i poslednjih sezona nemaju tako velike ambicije. Dva kola pre kraja prvenstva nalaze se na devetom mstu, bez mogućnosti za neki veći napredak, ali ni za sunovrat na tabeli. Niz od tri vrlo ubedljiva poraza, sva tri puta gubili su sa po 3:0, prekinuli su u prošlom kolu trijumfom nad Karlsrueom sa 2:1.

Sankt Pauli

Ipak je zaostatak koji je tim iz predgrađa Hamburga imao bio prevelik da se nadoknadi u drugom delu sezone. Sankt pauli je oborio rekord po broju uzastopnih pobeda u Cvajti, ali ni to nije pomoglo da se makar domognu baraža, a imali su šansu. Presudio je poraz u gradskom derbiju od Hamburgera i u tom momentu bilo je jasno da će Sankt Pauli i naredne sezone igrati u drugoj ligi. Da budemo iskreni postoji neka minimalna šansa da prestignu Hamburger, i to jedino u slučaju da oba meča dobiju ubedljivo, a da u isto vreme Hamburger bude dva lputa poražen, po mogućstvu sa što više golova. Tada bi završili sezonu sa istim brojem bodova, a odlučila bi gol razlika.

Predlog

Jasno je i svima u Sankt Pauliju da su izgledni samo teorijski i da ništa ne zavisi samo od njih. Ipak, vredi pokušati i verujemo da će oni imati dovoljan motiv da pobede u Kilu. U prvom delu sezone nije bilo golova na meču u Sankt Pauliju, a sada predlažemo pobedu gostiju, odnosno tima iz predgrađa najveće nemake luke. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.