Subota, 20/05 - Fudbal, Francuska, Liga 2
20/05Bordo vs Laval1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
17/05/2023 16:14
Žirondinci su blizu povratka u Ligu 1, ali posao još nije završen. Tri kola pre kraja imaju jedan bod više od trećeplasiranog Meca. Utakmica sa Lavalom igra se u subotu u 14.45.
Bordo

Shvatili su u Bordou kako je teško vratiti se u elitu ako iz nje iznenada ispadnete. Iza njih je jedna jako naporna sezona, i sada, tri kola pre kraja, nalaze se blizu cilja. Žirondinci su na drugom mestu, a u Ligu 1 direktno idu samo dve prvoplasirane ekipe. S obzirom da teško mogu da sustignu vodeći Avr, ostaje im jedino šansa da sačuvaju ovo drugo mesto. Ono im je ugroženo od Meca koji ima samo bod manje i priliku da iskoristi eventualni kiks Bordoa u poslednja tri kola. Jedan su već sačekali, Bordo nije uspeo da pobedi u prošlom kolu na gostovanju kod Kevilija, meč je završen bez golova, pa Mec pobedom spustio razliku od tri na samo bod. Posle utakmice sa Lavalom Bordou je ostalo još gostovanje Anesiju i meč sa Rodezon na domaćem terenu. Sve tri pobede garantuju povratak u elitu.

Laval

Gosti imaju sasvim druge probleme od Žirondinaca. Oni se bore za opstanak u Ligi 2, a trenutno su samo jedno mesto iznad crte. Ispod njih je Valensijen sa bodom i Dižon sa dva boda manje, i to su timovi od kojih im preti najveća opasnost. Posle gostovanja u Bordou, Laval ima još utakmice protiv Nima na svom terenu i Amijena u gostima, i to su utakmice u kojima moraju da traže bodove spasa. Laval je u dobroj formi u prethodnom periodu, na poslednja četiri meča imaju tri pobede i jedan poraz, ali su pre toga imali niz od čak sedam uzastopnih poraza.

Predlog

Motiv postoji kod obe ekipe, za domaćina ne sme biti kiksa u momentu kada se bore da zadrže drugo mesto, a Laval bi poraz mogao da prebaci u zonu ispadanja ukoliko Dižon i Valensijan pobede. Bordo je kvalitetniji tim i ne sme da dozvoli Lavalu da ode neporažen. Predlažemo jedinicu sa koeficijentom koji u kladionici Mozzartbet iznosi 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.