Petak, 19/05 - Fudbal, Australija, A-League
19/05Melbourne City vs SydneyDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
18/05/2023 02:15
Još vrlo malo je ostalo do završetka ovogodišnjeg izdanja australijske lige, a za vas smo ovog puta analizirali revanš meč polufinala između Melburna i Sidneja. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 11:45h.
Melburn

Melburn je tim koji je bez ikakve sumnje najviše pokazao u regularnom toku prvenstva, pošto je ova ekipa na kraju završila na prvom mestu na tabeli, što je ovom timu donelo direktan plasman u polufinale doigravanja.
U prvom meču je ekipa koja slovi za glavnog kandidata za osvajanje trofeja remizirala na gostovanju kod Sidneja, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Inače, što se tiče partija na domaćem terenu, u regularnom toku prvenstva je ova ekipa ostvarila deset trijumfa, tri remija, bez poraza.

Sidnej

Sidnej je prošle sezone igrao ispod svakog nivoa, pošto je ova ekipa na kraju završila na osmom mestu na tabeli i tako ostala bez plasmana u doigravanje.
Ovog puta je situacija bila dosta bolja za petostrukog šampiona Australije, a u četvrfinalu je ova ekipa bila bolja od Vonderersa na gostovanju, pošto je taj susret završen rezultatom 1:2.
U prvom polufinalnom susretu je Sidnej naleteo na glavnog favorita za osvajanje titule, ekipe Melburna, ali daleko od toga da se domaćin obrukao, čak je imao šansu da dođe i do trijumfa, ali je gol Granta u 71. minutu poništen nakon intervencije VAR-a.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje, ali smo ipak mišljenja da gosti imaju znatno više iskustva kada su ovakvi susreti u pitanju pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 1.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.