Petak, 19/05 - Fudbal, Italija, Serija A
19/05Sasuolo vs MonzaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
19/05/2023 02:56
Još vrlo malo je ostalo do kraja ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sasuola i Monce. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Sasuolo

Fudbaleri Sasuola su imali dosta problema u prvom delu šampionata, ali ipak deluje da je sve došlo na svoje u drugom delu prvenstva.
U ovom trenutku se Domeniko Berardi i drugari nalaze na trinaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je tim iz Ređo Emilije očekivano poražen na gostovanju kod Intera, kada je bilo 4:2.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Sasuolo ostvario osam trijumfa, četiri remija i pet poraza.

Monca

Utisak je da je malo ko zaista mogao da pretpostavi da će fudbaleri Monce pružati ovako dobre partije u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, pošto je trenutno situacija takva da se ova ekipa nalazi na odličnom devetom mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva izabranici Rafaela Paladina ne znaju za poraz, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila čak tri trijumfa, uz dva remija.
U prošlom kolu je Monca slavila na svom terenu protiv novog šampiona Napolija, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Na mečevima i jedne i druge ekipe ove sezone pada dosta golova, a svakako da je utisak da bi to mogao da bude slučaj i ovog puta, uz konstataciju da bi i Sasuolo i Monca mogli da postignu makar po jedan pogodak, i zato i preporuka za igru GG uz kvotu 1.60 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.