Subota, 20/05 - Fudbal, Španija, La Liga
20/05Hetafe vs Elche1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
20/05/2023 01:08
Još samo četiri kola je ostalo do kraja španskog prvenstva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hetafea i Elčea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Hetafe

Fudbaleri Hetafea se nalaze u veoma teškoj situaciji, pošto je ova ekipa trenutno stacionirana na osamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva nažalost znači selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je ekipa iz predgrađa Madrida očekivano poražena na gostovanju kod Real Madrida, a taj susret je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je Hetafe ostvario šest trijumfa, isto toliko poraza i pet remija.

Elče

Nažalost, Elče ćemo naredne sezone ponovo gledati u Segundi, pošto se ova simpatična ekipa u ovom trenutku nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo devetnaest osvojenih bodova.
Utisak je da se ova ekipa kasno probudila pošto je u poslednja tri kola Elče ostvario dva trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je ovaj tim slavio na domaćem terenu protiv Atletiko Madrida.
Inače, na strani je do sada "fenjeraš" odigrao sedamnaest mečeva i ostvario samo jedan trijumf, tri remija i čak trinaest poraza.

Naš predlog

Ukoliko želi da i naredne sezone nastupa u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala Hetafe prosto mora da slavi na ovom susretu a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.