Subota, 20/05 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
20/05Liverpul vs Aston Vila1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
20/05/2023 01:23
Premijer liga polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Liverpula i Aston Vile. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Liverpul

Fudbaleri Liverpula nakon katastrofalnog starta šampionata u poslednje vreme pružaju zaista fantastične partije u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala i ostaće žal, jer da su Redsi igrali ovako dobro čitavim tokom šampionata sada bi se borili za titulu prvaka Engleske, a ne za plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Lestera, kom gori pod nogama, a taj susret je završen rezultatom 0:3.
Inače, na domaćem terenu je Liverpul do sada ostvario trinaest trijumfa, četiri remija i jedan poraz.

Aston Vila

Aston Vila je igrala jako loše u ovogodišnjem izdanju engleske Premijer lige, sve dok na klupu tima iz Birmingema nije seo Unai Emeri koji je za kratko vreme uspeo da trgne ekipu Vile, koja se u ovom trenutku nalaze na osmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i sedmoplasirani Totenhem, a poznato je da je ta sedma pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu konferencije.
U prošlom kolu su izabranici Unai Emerija ostvarili veoma važan trijumf na svom stadionu upravo protiv Totenhema, a taj meč na Vila Parku je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Iako Aston Vila igra sjajno u drugom delu šampionata, šta tek reći za Liverpul koji u poslednje vreme niže pobede i igra zaista fenomenalan fudbal, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.