Ponedeljak, 22/05 - Fudbal, Finska, Veikkausliiga
22/05Oulu vs HonkaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
20/05/2023 21:25
Finsko prvenstvo obećava da će biti zanimljivo i da ga vredi prattiti tokom leta. kao i da imamo neki drugi izbor. Oulu dočekuje Honku u ponedeljak u 17 časova.
Oulu

Domaćin je sasvim solidno otvorio sezonu, iz sedam utakmica već su osvojili 11 bodova i sasvim su legitiman kandidat za plasman u plej-oof, što i jeste glavni ciilj za ovaj tim. Oulu je zabeležio tri pobede, ali je za sada najvredniji remi sa šampionaom u gostima. Igrali su sa Helsinkijem 1:1, što je jedno od većih iznenađenja u prvoj trećini regularnog dela šampionata u zemlji \'\'1000 jezera\'\'. U prethodnom kolu tim iz Oulua je pobedio VPS na svom terenu sa 2:1, a između dva prvenstvena kola odigrali su kup utakmicu u kojoj su slavili kod SJK-a sa 4:1, kome su se revanširali za poraz u prvenstvu.

Honka

Honka ima velike ambicije, ako se velikim može nazvati bitka za plasman u Evropu. Teško da mogu do titule pored HJK-a i KuPS-a, ali su oni odmah tu, u drugom ešalonu favorita. Na startu sezone izgubili su na gostovanju kod Helsinkija, ali su zatim vezali pet utakmica bez poraza sa tri remija i dve pobede. Međutim, problemi su nastali posle toga, Honka je izgubila u dva prethodna meča, i to oba na svom terenu. Prvo je Haka došla u Espo i odnela sva tri boda, a zatim i KuPS. Na ta dva meča Honka nije dala ni gol. Mnogo bolje im je išlo kada su stalno gostovali, a od kada im je stadion u finkciji nisu osvojili ni bod, a nisu dali ni gol.

Predlog

Na prethodnim međusobnim duelima ova dva tima padalo je dosta golova. Na poslednja tri ukupno je viđeno 14 pogodaka, ali nam se sada čini da timovi igraju nešto drugačije. Honka se uzda u čvrstu odbranu i verujemo da će tako igrati u Ouluu, čekajući svoju šansu. Zato je naš predlog igra na mali broj golova, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.