Nedelja, 21/05 - Fudbal, Francuska, Liga 1
21/05Lorijen vs Lens1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
21/05/2023 00:51
Francuska Liga 1 polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lorijena i Lansa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 17:05h.
Lorijen

Primarni cilj Lorijena pre početka ovogodišnjeg izdanja Lige 1 je bio opstanak u društvu najboljih, a kada na taj način posmatramo stvari svakako da svi navijači ove ekipe imaju pregršt razloga za zadovoljstvo, pošto se u ovom trenutku Lorijen nalazi na odličnom devetom mestu na tabeli.
Čitavim tokom šampionata ovaj tim igra na veoma zavidnom nivou, a u prošlom kolu je inače Lorijen remizirao na veoma teškom gostovanju kod Monpeljea, kada je bilo 1:1, a treba istaći da je gostujuća ekipa primila pogodak u sudijskoj nadoknadi.

Lans

Najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja francuske Lige 1 su bez ikakve sumnje fudbaleri Lansa, pošto se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli, uz dva boda viška u odnosu na trećeplasirani Marsej, i ukoliko pobedi na ovom gostovanju kod Lorijena, pobeći će timu sa Velodroma na pet bodova prednosti što će verovatno biti dovoljno za direktan plasman u Ligu šampiona, što niko pre početka šampionata nije mogao da pretpostavi.
Inače, u prošlom kolu su izabranici Frenka Eza savladali Rems na svom terenu rezultatom 2:1.

Naš predlog

Svakako da su nakon sinoćnjeg poraza Marseja od Lila, fudbaleri Lansa silno motivisani za ovaj duel protiv Lorijena, i mišljenja smo da će najprijatnije iznenađenje šampionata slaviti na ovom susretu i doći do direktnog plasmana u Ligu šampiona, pa je topla preporuka da odigrate dvojku koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.