Nedelja, 21/05 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
21/05Augzburg vs Borusija DortmunPoluvreme/Krajtip: 2/2
8 / 10 Ulog
21/05/2023 00:59
Subotnji mečevi u Bundesligi su nam doneli dosta uzbuđenja, a slično nas očekuje i danas, kada smo za vas analizirali duel između Augsburga i Borusije iu Dortmunda. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Augsburg

Fudbaleri Augsburga se u ovom trenutku nalaze na četrnaestom mestu na tabeli i ovoj ekipi je do kraja prvenstva dovoljan još samo jedan bod da i definitivno obezbede opstanak u društvu najboljih, pošto Augsburg trenutno ima tri boda viška u odnosu na šesnaestoplasirani Šalke.
U prošlom kolu je inače Augsburg odigrao jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Bohuma, ali je i pored toga ova ekipa izgubila, a na tom susretu smo videil čak pet golova pošto je na kraju bilo 3:2.

Borusija Dortmund

Nakon jučerašnjeg kiksa Bajerna, Borusiji se ukazala velika prilika da dođe do titule šampiona Nemačke i mišljenja smo da popularni Milioneri to neće propustiti.
Naime, u ovom trenutku Bajern ima bod viška u odnosu na Dortmund, ali i meč više, i ako Borusija slavi na preostala dva susreta sigurno će doći do titule šampiona.
U prošlom kolu su Belingem i drugari odigrali jedan sjajan meč na svom terenu protiv Menhengladbaha i slavili sa 5:2.

Naš predlog

Iako su Augsburgu bodovi preko potrebni u borbi za opstanak, mišljenja smo ipak da je ovo prilika koju Dortmund neće propustiti, pa vam toplo preporučujemo da probate sa prelazom 2-2 za koji je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.