Ponedeljak, 22/05 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
22/05Meppen vs Dinamo Drezden1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
22/05/2023 01:14
Posle određenog perioda, za vas smo ovog puta analizirali jedan duel nemačke treće lige u okviru kog će Mepen na svom terenu ugostiti Dinamo Drezden. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Mepen

Nažalost, fudbalere Mepena ćemo naredne sezone gledati u četvrtoj ligi, a to je poznato nakon subotnjih i jučerašnjih mečeva.
Sve i da pobedi obe utakmice do kraja šampionata, Mepen neće uspeti da prestigne Esen, koji se nalazi na poslednjoj bezbednoj poziciji na tabeli.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa remizirala na gostovanju kod Osnabrika, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Inače, na četiri poslednja susreta Mepen ne zna za poraz, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila tri trijumfa uz jedan remi.

Dinamo Drezden

Dinamo Drezden drži sve u svojim rukama kada je u pitanju povratak u Cvajtu, pošto se u ovom trenutku ovaj klub sa slavnom istorijom nalazi na šestom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na trećeplasirani Osnabrik, ali i meč manje u odnosu na ovu ekipu, pa ukoliko pobedi na ovom susretu Drezden će doći do treće pozicije i prići drugoplasiranom Frajburgu II na samo bod zaostatka.
Inače, u prošlom kolu je Dinamo Drezden odigrao odličan meč na strani kod Cvikaua, i ostvario veoma važan trijumf, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Bez mnogo razmišljanja vam preporučujemo ovde da odigrate dvojku, za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.