Ponedeljak, 22/05 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
22/05Norčeping vs Elfsborg1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/05/2023 01:27
Švedsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Norčepinga i Elfsborga. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 10 minuta.
Norčeping

Utisak je da svi navijači Norčepinga imaju dosta razloga za zadovoljstvo sa partijama svoje omiljene ekipe pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani Heken, ali i trećeplasirani Elfsborg, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
U prošlom kolu je Norčeping ostvario svoj treći uzastopni trijumf i to na gostovanju kod Varberga, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Elfsborg

Elfsborg ima velike ambicije ove sezone, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na deobi drugog mesta na tabeli sa Hekenom, uz konstataciju da Elfsborg ima i meč manjka u odnosu na ovaj tim.
Nije Elfsborg na najbolji mogući način startovao u prvenstvu, međutim, kako vreme prolazi stvari idu na bolje pa je tako ova ekipa na pet poslednih susreta ostvarila isto toliko trijumfa:
U prošlom kolu je Elfsborg slavio na svom terenu protiv Vernama, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Sva je prilika da nas očekuje jedan veoma interesantan susret u kom golovi neće manjkati, ali vam ipak pre toga preporučujemo da probate sa jedinicom, pošto Norčeping po tradiciji igra dosta dobro na svom terenu, a sve to kladionica CircusBet plaća sa fenomenalnom kvotom 3.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.