Sreda, 24/05 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
24/05Monagas vs Colo Colo1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
23/05/2023 15:45
Posle kraće pauze, u noći između utorka i srede nas očekuju mečevi u okviru četvrtog kola Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Monagasa i Kola Kola. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 00:00h.
Monagas

Svakako je da su fudbaleri Monagasa veliki autsajderi u grupi u kojoj su još pored njih Boka Juniors, Kolo Kolo i Pereira.
Nakon tri odigrana kola predstavnik Venecuele se nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvjenim bodom.
Do sada je ova ekipa doživela dva poraza uz jedan remi, a u prošlom kolu je Monagas i pored toga što je odigrao jedan dosta dobar meč poražen na gostovanju kod Pereire kada je bilo 2:1.

Kolo Kolo

Pri samom žrebu za ovogodišnje izdanje Kopa Libertadores je bilo jasno da je Kolo Kolu uz Boku Juniors glavni favorit za plasman u narednu fazu.
Ipak, mora se priznati da se do sada čileanski predstavnik baš i nije proslavio pošto je na tri odigrana susreta ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je ova ekipa glatko poražena na svom terenu od Boke Juniors, a taj meč je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Mišljenja smo da će čileanski predstavnik trijumfovati na ovom meču dosta lakše nego što bilo ko očekuje pa je topla preporuka dvojka za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.