Četvrtak, 25/05 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
25/05Deportivo Pereira vs Boka Juniors1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
23/05/2023 21:01
Sredinom nedelje nas očekuje pregršt zanimljivih mečeva u okviru Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Pereire i Boke Juniors. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Pereira

Fudbaleri Pereire se nakon tri kola ovogodišnjeg izdanja Kopa Libertadores nalaze na drugom mestu na tabeli, uz četiri osvojena boda, pa je utisak da će se ovaj tim ravnopravno boriti za plasman u narednu fazu, što bi bez ikakve sumnje bio zaista ogroman uspeh.
Do sada je kolumbijski predstavnik odigrao tri meča u najkvalitetnijem klupskom takmičenju u Južnoj Americi i ostvario jedan trijumf, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je Pereira slavila na svom terenu protiv Monagasa kada je bilo 2:1.

Boka Juniors

Svakako da smo svi očekivali dosta više od Boke Juniors u argentinskom šampionatu, ali se mora priznati da tim sa Bombonjere igra zaista sjajno u ovogodišnjem izdanju Kopa Libertadores, i ovaj tim je na pravom putu da dođe do plasmana u narednu fazu, što bez ikakve sumnje i jeste primarni cilj za ovaj deo sezone.
U ovom trenutku se Boka nalazi na prvom mestu uz sedam osvojenih bodova, a do sada je argentinski predstavnik ostvario dva trijumfa i jedan remi.
U prošlom kolu je savladan Kolo Kolo na gostovanju, kada je bilo 0:2.

Naš predlog

I pored toga što se Pereira do sada dosta dobro pokazala, mišljenja smo da će Boka Juniors opravdati ulogu favorita i na dva kola pre kraja obezbediti plasman u narednu fazu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.