Četvrtak, 25/05 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
25/05Ñublense vs Flamengo1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
23/05/2023 21:08
Dosta zanimljivih mečeva nas očekuje u četvrtom kolu Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Njublensa i Flamengo. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Njublense

Njublense nije imao sreće pri žrebu za ovogodišnje izdanje Kopa Libertadores, pošto se čileanski predstavnik nalazi u grupi sa Flamengo, Rasingom i Aukasom, pa se više od borbe za treće mesto zaista ne treba očekivati.
U ovom trenutku se Njublense nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo tri osvojena boda.
U prva dva kola je ova ekipa doživela dva poraza, da bi u prošlom kolu Njublense došao do prvog trijumfa i to protiv Aukasa.

Flamengo

Dosta problema aktuelni šampion Južne Amerike ima na startu ove sezone, a to se najbolje videlo u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, iako je tim sa Marakane došao do trijumfa u poslednjem kolu šampionata, protiv Korintijansa, nakon gola u četvrtom minutu sudijske nadoknade.
Što se tiče Kopa Libertadores, nakon tri odigrana kola se Flamengo nalazi na drugom mestu na tabeli uz četiri osvojena boda.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Južne Amerike remizirao na gostovanju kod Rasinga, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Iako Njublense igra solidno u poslednje vreme, mišljenja smo zaista da brazilski predstavnik mora da opravda ulogu favorita, pa vam savetujemo da probate sa 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.