Subota, 27/05 - Fudbal, Italija, Serija A
27/05Fiorentina vs RomaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
26/05/2023 18:52
Do kraja italijanske Serije A je ostalo još samo dva kola da se odigra a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fiorentine i Rome. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Fiorentina

Fiorentina igra zaista sjajno ove sezone iako to nije bilo toliko vidljivo u italijanskoj Seriji A, naročito u prvom delu šampionata.
Ipak, Viola je igrala dosta dobro u italijanskom Kupu i na kraju stigla do velikog finala gde je ova ekipa poražena od Intera, a taj duel je završen rezultatom 1:2, uz konstataciju da su ljubičasti prvi došli do trijumfa.
Naravno ne treba zaboraviti ni da je italijanski predstavnik stigao do plasmana u finale Lige konferencija, gde će odmeriti snage protiv Vest Hema.

Roma

Nekako se stiče da je i Roma ove sezone podredila sve najboljem mogućem rezultatu u Ligi Evrope, pošto je poznato da osvajač ovog takmičenja stiče pravo igranja u Ligi šampiona.
Vučica je uspela da dođe do plasmana u veliko finale, gde će odmeriti snage protiv Sevilje, koja je rekorder po broju osvojenih titula u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju.
Što se tiče Serije A, Rimljani su u prošlom kolu samo remizirali protiv Salernitane na svom terenu kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da i jedni i drugi postignu makar po jedan pogodak na ovom susretu na stadionu "Artemio Franki" zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG uz kvotu 1.95 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.