Subota, 27/05 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
27/05Borusija Dortmun vs Majnc 05Poluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
26/05/2023 20:11
U subotu je na programu kompletno poslednje kolo nemačke Bundeslige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Borusije iz Dortmunda i Majnca. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova i 30 minuta.
Borusija Dortmund

Nakon više od jedne decenije, Borusija drži apsolutno sve u svojim rukama kada je u pitanju naslov prvaka, a u ovom trenutku se popularni Milioneri nalaze na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Bajern iz Minhena.
U prošlom kolu su izabranici Edina Terzića na najbolji mogući način iskoristili kiks Bajerna i slavili na gostovanju kod Augsburga, a taj duel je završen rezultatom 0:3,
Inače, na svom terenu je Borusija do sada odigrala šesnaest mečeva i ostvarila četrnaest trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Majnc

Majnc je odavno ostvario svoj primarni cilj, pošto ćemo ovu simpatičnu ekipu i naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu nemačkog fudbala.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na devetom mestu uz čak trinaest bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, što znači da se opstanak u eliti niti jednog trenutka nije ni dovodio u pitanje.
U prošlom kolu je Majnc odigrao doživeo svoj četvrti uzastopni poraz i to na svom terenu protiv Štutgarta, kada je bilo više nego ubedljivih 1:4.

Naš predlog

Mišljenja smo zaista da Borusija ovu priliku neće i ne sme da propusti pa vam toplo preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.