Nedelja, 28/05 - Fudbal, Španija, La Liga
28/05Valensija vs EspanjolUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
26/05/2023 22:40
U nedelju je na programu gotovo kompletno kolo španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Valensije i Espanjola. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Valensija

Malo ko je očekivao da će Valensija ove sezone pružati ovako loše partije, međutim, na sreću, popularni "slepi miševi" su na kraju šampionata zaigrali nešto bolje i pomakli se iz zone ispadanja, iako je još uvek situacija alarmantna.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Rubena Barahe nalaze na trinaestom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Valensija poražena na gostovanju kod Majorke, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Espanjol

Tim iz Katalonije je od samog starta targetiran kao ekipa koja će biti jedan od glavnih kandidata za selidbu u niži rang.
U ovom trenutku se klub iz Barselone nalazi na devetnaestom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni, pa je gotovo sigurno da će Espanjolu do kraja šampionata za opstanak biti potrebna dva trijumfa, što je zaista teško očekivati.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan fantastičan meč na domaćem terenu protiv Atletiko Madrida, na kom smo videli čak šest pogodaka, pošto je na kraju bilo 3:3.

Naš predlog

Oba tima će dati sve od sebe da dođu do trijumfa na ovom susretu što nam potencijalno može doneti dosta pogodaka, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.