Nedelja, 28/05 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
28/05Aston Vila vs Brajton 1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
27/05/2023 09:39
U nedelju nas očekuju mečevi poslednjeg kola engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Aston Vile i Brajtona. Početak ovog susreta je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Aston Vila

Fudbaleri Aston Vile igraju sjajno ove sezone i svakako da bi prava nagrada bio plasman u Ligu konferencije.
U ovom trenutku se izabranici Unai Emerija nalaze na sedmom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na osmoplasirani Totenhem, pa će timu sa Vila Parka najverovatnije biti potrebna pobeda u poslednjem kolu, mada ne treba zaboraviti da Pevci gostuju kod Lidsa, kom gori pod nogama.
U prošlom kolu je Aston Vila remizirala na gostovanju kod Liverpula, a taj susret je završen rezultatom 1:1.

Brajton

Iza Brajtona je takođe fenomenalna sezona u kojoj je ova ekipa obezbedila učešće u Ligi Evrope, što je svakako sjajna stvar.
Izabranici Roberta De Zerbija se u ovom trenutku nalaze na šestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na sedmoplasiranu Aston Vilu, kod koje i gostuju u okviru poslednjeg kola najkvalitetnije lige na svetu.
U prošlom kolu je inače Brajton odigrao sjajan meč i remizirao na svom terenu protiv novog-starog šampiona, Mančester Sitija, a taj susret je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Biće ovo lepa prilika da De Zerbi da priliku nekim fudbalerima koji su do sada imali nešto manju minutažu, što će po našem mišljenju samo olakšati posao Aston Vili kojoj je kao što smo već napomenuli pobeda potrebna za plasman u Ligu konferencije.
Toplo vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.