Utorak, 30/05 - Fudbal, Argentina, Primera
30/05Velez Sarsfild vs River Plata1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
29/05/2023 04:11
Argentinska Superliga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Veleza i River Plejta. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Velez

Fudbaleri Veleza se u ovom trenutku nalaze na katastrofalnom 25. mestu na tabeli i kako sada stvari stoje ova ekipa će se do kraja šampionata boriti za opstanak, iako se to nije očekivalo.
Do sada je ovaj tim odigrao šesnaest mečeva u najkvalitetnijem rangu argentinskog fudbala i ostvario samo tri trijumfa, čak osam remiha, ali i pet poraza.
U prošlom kolu je Velez odigrao jedan solidan meč na svom stadionu protiv Rosarija koji je završen bez pobednika, ali i bez pogodaka.

River Plejt

Iako su mnogi bili skeptični nakon što je klupu River Plejta napustio Marselo Galjardo, stvari za sada idu onako kako se samo poželeti može.
Naime, u ovom trenutku se Milioneri nalaze na prvom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani San Lorenco, koji ima i meč viška, pa bi eventalnim trijumfom na ovom gostovanju kod Veleza, River Plejt pobegao najbližem pratiocu na osam bodova viška.
Inače, u prošlom kolu je četa Martina Demikelisa slavila na svom terenu protiv Platensea, a taj susret je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme utisak je da je River Plejt veliki favorit na ovom susretu pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.