Ponedeljak, 29/05 - Fudbal, Norveška, Elitserija
29/05Bodø / Glimt vs VikingDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
29/05/2023 04:17
Norveško prvenstvo odavno nije bilo ovako intereasntno, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Bodea i Vikinga. Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova.
Bodo

Fudbaleri Boda su tim koji je do sada najviše pokazao u norveškom šampionatu o čemu najbolje govori i plasman na prvo mesto na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Viking, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Do sada je Bodo odigrao osam mečeva u prvenstvu Norveške i ostvario čak sedam trijumfa uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je tim koji igra za gol više slavio na gostovanju kod Tromza, kada je bilo 2:3.

Viking

Što se tiče Vikinga, sigurno je da je ova ekipa najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka norveškog šampionata, o čemu nam verovatno i najbolje govori trenutno drugo mesto na tabeli uz osam bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Bodo.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala sedam mečeva u prvenstvu  i ostvarila četrii trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.
U prošlom kolu je Viking slavio na svom terenu protiv Oda, a taj duel je završen rezultatom 3:2.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa igraju izuzetno efikasne mečeve u poslednje vreme, a sva je prilika da će nam i ovaj susret doneti dosta pogodaka, po svojoj prilici na obe strane, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.