Sreda, 31/05 - Fudbal, Švedska, Seperetan
31/05Utsikten vs Erebro1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
29/05/2023 18:37
Lider švedske druge lige ima priliku da se novom pobedom učvrsti na čelu tabele. Meč se igra u sredu u 19 časova.
Utsikten

Ekipa kojoj je ovo tek druga sezona u drugoj ligi i koja je premijenu završila tek na 11. mestu sa samo dva boda više od prvog tima ispod crte, sjajno je krenula u novoj sezoni. Posle devet odigranih kola nalaze se na vrhu tabele sa 20 osvojenih bodova. Upisali su već šest pobeda, samo četiri manje nego u celoj prošloj sezoni, imaju i dva remija i samo jedan neuspeh. Sada su u seriji od tri uzastopne pobede, pobedili su Brage, Helsingborg i Estersund, a dva poslednja rivala savladali su na njihovim terenima. Zanimljivo je da su jedini poraz doživeli pred svojim navijačima i to protiv GAIS-a.

Erebro

Gosti su u donjem delu tabele i posle devet kola su 13. na tabeli sa 10 bodova. Erebro je imao identičan učinak kao i Utsikten u prethodnoj sezoni, oba tima su prvenstvo završila sa po 37 bodova, ali je Erebro bio jedno mesto ispred zbog gol razlike koja je bila bolja za jedan jedini gol. Ipak, u međusobnim duelima uspešniji je bio Erebro i dobio je oba, ujedno i jedina koja su ova dva tima do sada odigrala. Erebro nije slavio u tri prethodna kola, na svom terenu su remizirali sa Ergriteom i Helsingborgom, a poraženi su na gostovanju u Landskroni.

Predlog

Jasno je da je domaćin favorit u ovom meču, mada se ne radi o timu sa nekom bogatom tradicijom. Teško je reći posel prve trećine prvenstva da li je Utsikten kandidat za plasman u đvedsku elitu, posebno pored timova kakvi su Jenčeping, GASI i ostali, ali je jedan Helsingborg nakon 9 kola na samom začelju tabele. Pokušajte sa jedinicom na ovom meču pošto je i kvota odlična i u kladionici CircusBet iznosi 2.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.