Utorak, 30/05 - Fudbal, Turska, Superliga
30/05İstanbulspor vs Adana Demirspor1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/05/2023 21:07
Tursko prvenstvo polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Istanbula i Adane. Početak meča između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Istanbul

S obzirom da su Hataj i Gazijantep odustali od daljeg takmičenja, a Umrani već ispao, još samo jedna ekipa će ove sezone ispasti iz najkvalitetnijeg ranga turskog fudbala, a trenutno su najbliži tome Giresun i Istanbul.
Ova ekipa se trenutno nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na Giresun, koji se nalazi na poziciji koja vodi u niži rang.
U prošlom kolu je Istanbul poražen na gostovanju Kašimpaše, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Adana

Za razliku od svog protivnika na današnjem meču, Adana neće imati nikakvih problema oko opstanka u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje vrlo malo je nedostajalo da se ovaj tim uključi u borbu za mesto koje vodi u neko od evropskih takmičenja.
Naime, u ovom trenutku se Adana nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz jedanaest bodova manjka u odnosu na četvrtoplairani Bešiktaš.
U prošlom kolu je najprijatnije iznenađenje šampionata nakon jednog sjajnog niza upravo poraženo od Bešiktaša na svom stadionu, a taj duel je završen rezultatom 1:4.

Naš predlog

Adana mora da ide na trijumf na ovom meču ukoliko želi da pobegne Giresunu i izbegne selidbu u niži rang, a mišljenja smo da će se to i dogoditi pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.