Četvrtak, 01/06 - Fudbal, Island, Urvalsdeild
01/06Fylkir vs KRUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
30/05/2023 14:48
Dve sedmice nakon duela u Kupu Islanda ove dve ekipe se sastaju na istom mestu u prvenstvu. Meč je na programu u četvrtak u 21.15.
Filkir

Ta utakmica u okviru osmine finala islandskog kupa bila je pravi spektakl sa čak sedam golova. Filkir je na kraju poražen sa 4:3, mada je uspeo da nadoknadi prednost rivala od 3:1, ali je na kraju njegova odbrana još jednom poklekla. Što se prvenstva tiče ekipa Filkira je na sedmom sa deset bodova iz 9 utakmica. Ostvarili su tri pobede, jedan remi i pet poraza, a glavni cilj je da se dokopaju makar šeste pozicije nakog regularnih 22 kola i na taj način se plasiraju u plej-of. O nekim većim dometima ne treba trošiti reči, jer tim iz prestonice nikako ne spada u one najkvalitetnije ekipe sa ovog Ostrva, pogotovo jer su proteklu seznu proveli u drugog ligi, doduše odmah su se vratili i to tako što su nadmoćno osvojili prvo mesto.

KR Rejkjavik

I gosti su iz prestonice i nalaze se čak jedno mesto iza svog rivala Filkira u ovom trenutku. KR Rejkjavik je ostavrio identičan skor kao i Filkir, ima deset bodova pošto je pobedio tri puta, pet puta izgubio i jednom remizirao. Na ruku im ide već pominjani trijumf u kupu protiv istog rivala na njegovom terenu, ali je ovo sasvim drugo takmičenje. KR Rejkjavik je, čini nam se, tim trijumfom izašao iz krize, pre meča u kupu imali su pet vezanih prvenstvenih poraza, a posle njega zabeležili su još dve pobede u nizu. Za sada im je efikasnost problem, na devet utakmica u ligi dali su samo 6 golova, a samo na jednoj u kupu čak četiri.

Predlog

Gosti su nešto kvalitetniji tim, ako se to uopšte može izmeriti u ovom trenutku. Potpuno su identično startoval, a i jednima i drugoima je cilj da se plasiraju među prvih šest timova i igraju u plej-ofu. Još je rano da pretostavimo ko je tome bliži, a u ovom meču očekujemo još jednu goleadu poput one od pre dve sedmice. Za 4+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.