Četvrtak, 01/06 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
01/06Fortaleza vs PalmeirasUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
30/05/2023 18:47
U noći između srede i četvrtka nas očekuje pregršt zanimljivih mečeva u brazilskom Kupu, a za vas smo analizirali duel između Fortaleze i Palmeirasa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 00:00h.
Fortaleza

Fudbaleri Fortaleze su u prvom meču Kupa poraženi na gostovanju kod Palmeirasa, pa će ovaj tim teško uspeti da dođe do prolaska u narednu fazu takmičenja, koje ruku na srce i nije prioritet, s obzirom da se ova ekipa pored Serije A, takmiči i u Kopa Libertadoresu.
U poslednjem kolu najkvalitetnijeg ranga brazilskog fudbala Fortaleza je slavila na svom terenu protiv Vaska, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Inače, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz trinaest osvojenih bodova.

Palmeiras

Pominjali smo dosta puta da je Palmeiras nakon dve uzastopne titule prvaka Južne Amerike prošle sezone došao i do naslova prvaka u brazilskoj Seriji A, i to na jedan poprilično ubedljiv način.
U prvom meču Kupa popularni Zeleni su bez većih problema slavili na svom terenu protiv Fortaleze, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Što se tiče Serije A, u ovom trenutku se aktuelni šampion Brazila nalazi na drugom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na Botafogo, a u prošlom kolu je Palmeiras remizirao na gostovanju kod Atletiko Mineira kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da je Palmeiras već rešio pitanje prolaska dalje, a vrlo verovatno se može desiti da nam ovaj meč donese dosta pogodaka, pa je topla preporuka igra 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.