Četvrtak, 01/06 - Fudbal, SAD, MLS
01/06Toronto vs Gikago Fajr1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
30/05/2023 18:59
MLS liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Toronta i Čikaga. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Toronto

Toronto je ove sezone napravio izuzetno dobru ekipu, na čijem čelu se nalaze Lorenco Insinje i Federiko Bernardeski a sve u nastojanju da ova ekipa dođe do borbe za naslov prvaka.
Ipak, u ovom trenutku se tim iz Kanade nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli istočne konferencije sa samo šesnaest osvojenih bodova i kako sada stvari stoje Torontu predstoji velika borba za plasman u plej-of.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan dobar meč i na svom terenu slavila protiv DC Junajteda rezultatom 2:1.

Čikago

Što se tiče Čikaga, u ovom trenutku se Fajersi nalaze na dvanaestom mestu istočne konferencije primera radi uz isti broj bodova kao i Toronto kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Do sada su Đerdan Šaćiri i drugari odigrali četrnaest mečeva u najkvalitetnijem rangu američkog fudbala i ostvarili samo tri trijumfa, čak sedam remija, ali i četiri poraza.
U prošlom kolu je dvanaestoplasirani tim na tabeli istočne konferencije remizirao na gostovanju kod Nju Inglanda, kada je bilo 3:3.

Naš predlog

I jedni i drugi ne pružaju ono što se očekivalo, ali smo ipak mišljenja da je Toronto makar na papiru bolji rival i da će to pokazati na ovom susretu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.