Petak, 02/06 - Fudbal, Argentina, Primera
02/06Arsenal Sarandi vs Boka Juniors1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
31/05/2023 07:19
Argentinska Liga Profesional odavno nije bila zanimljivija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Arsenal Sarandija i Boke Juniors. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Arsenal Sarandi

Fudbaleri Arsenal Sarandija igraju jako loše ove sezone, a glavni pokazatelj za to je što se ova ekipa trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo četrnaest osvojenih bodova.
Do sada je "fenjeraš" odigrao osamnaest mečeva u najkvalitetnijem rangu argentinskog fudbala i ostvario četiri trijumfa, dva remija i čak dvanaest poraza što je zaista previše.
U prošlom kolu je Arsenal Sarandi poražen na gostovanju kod Tukumana, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Boka Juniors

Boka je katastrofalno započela ovaj šampionat, međutim, utisak je da kako vreme prolazi tako i tim sa Bombonjere pruža sve bolje partije.
Naime, u ovom trenutku se aktuelni šampion Argentine nalazi na devetom mestu na tabeli uz četrnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani River Plejt.
Ipak, na poslednja tri susreta Boka Juniors je ostvarila isto toliko trijumfa a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je tim sa Bombonjere na svom terenu savladao Tigre rezultatom 1:0.

Naš predlog

Domaćin se blago rečeno za sada nije proslavio, dok Boka kako vreme prolazi pruža sve bolje partije i sigurno je da je aktuelni šampion Argentine veliki favorit na ovom susretu pa vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.