Petak, 02/06 - Fudbal, Francuska, Liga 2
02/06Bordo vs Rodez1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
01/06/2023 18:07
U petak je na programu poslednje kolo francuske Lige 2, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bordoa i Rodeza. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Bordo

Fudbaleri Bordoa igraju dosta dobro ove sezone, međutim, kako sada stvari stoje vrlo je moguće da to na kraju neće biti dovoljno za plasman u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Mec koji ima lak posao na svom terenu protiv nezainteresovane Bastije.
Inače, u prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš poražen na gostovanju kod Anjesija, kada je bilo 1:0.

Rodez

Što se tiče Rodeza, poznato je da je ovaj tim u ovogodišnjem izdanju Kupa eliminisao Monako, što je malo ko mogao da očekuje, međutim, drugoligaš je ispao iz daljeg takmičenja već na prvoj sledećoj prepreci.
Što se tiče prvenstva, u ovom trenutku se Rodez nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje je između ostalog i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od ekipe Paua, u jednom sjajnom susretu na kom smo videli čak pet golova (2:3).

Naš predlog

I jedna i druga ekipa mora da ide na sva tri boda, a ipak smo mišljenja da će Bordo opravdati ulogu favorita pa vam preporučujemo da odigraet jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.