Subota, 03/06 - Fudbal, Italija, Serija A
03/06Kremoneze vs Salernitana1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
02/06/2023 17:50
Ovog vikenda su na programu mečevi poslednjeg kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kremonezea i Salernitane. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Kremoneze

Nažalost, fudbalere Kremonezea ćemo naredne sezone gledati ponovo u Seriji B.
Od samog starta je bilo jasno da tim iz Kremone ima jako male šanse da opstane u društvu najboljih, iako je ova ekipa odigrala dosta dobro drugi deo šampionata.
Primera radi u prošlom kolu je Kremoneze jedva poražen na gostovanju kod Lacija, a taj duel je završen rezultatom 3:2, uz konstataciju da su Rimljani pobedonosni gol postigli u finišu susreta.

Salernitana

Pamtimo svi prošlu sezonu u kojoj je Salernitana bukvalno u poslednjem kolu došla do opstanka u društvu najboljih i to zahvaljujući tome što je Kaljari na svom terenu odigrao meč bez pogodaka protiv Venecije.
Ovog puta je ekipa iz Salerna dosta lakše došla do opstanka u društvu najboljih nego što se to možda očekivalo, a u ovom trenutku se izabranici Paula Souse nalaze na petnaestom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je Salernitana odigrala još jedan sjajan meč i slavila na svom terenu protiv Udinezea, kada je bilo 3:2.

Naš predlog

Mišljenja smo da će domaćin dati sve od sebe da se od Serije A oprosti pobedom, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.