Ponedeljak, 05/06 - Fudbal, Republika Irska, Premijer liga
05/06Cork City vs BohemiansUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
03/06/2023 08:16
Domaćin želi da nastavi uspešan niz u vanrednom kolu irske Premijer lige. Meč u Korku igra se u ponedeljak u 18 časova.
Kork Siti

Nekadašnji šampion Irske vratio se u elitni rang posle dve godine u drugog ligi. Početak nije bio baš iz snova, uspeli su da iza sebe ostave samo tim UCD-a, a pretposlednje deveto mesto donosi na kraju sezone samo baraž za opstanak. Međutim, tek je polovina prvenstva, Kork Siti ima 5 pobeda, deset poraza i tri remija, pa zaostaje samo dva boda za ekipom Drogede i četiri za Slajgo Roversima. U petak je Kork slavio pobedu upravo nad timom koji je ispred njih, slavili su na gostovanju kod Drogede minimalnim rezultatom. Bio je to treći uzastopni trjimf ovog tima pošto su pre toga pobedili Slajgo i Šamrok u Korku, a zanimljivo je da su sve tri utakmice dobili identičnim rezultatom 1:0.

Bohemijans

Ekipa iz irske prestonice igrala je odlično u prvoj četvrtini sezone, ali su u poslednje vreme dosta popustili. Jesu u petak pobedili Slajgo Roverse na svom terenu, ali je taj trijumf stigao nakon četiri uzastopna meča u kojima nisu osetili slast pobede. Dva remija i dva poraza upisao je Bohemijans, prvo su izgubili od Šamroka i Derija, da bi onda remizirali sa Dandalkom i Šelburnom. Bio je to težak raspored u maju, pa očekujemo da se u junu vrate na pobednički kolosek. Sada je Bohemijans na trećem mestu, ispred njih su Deri Siti sa dva i Šamrok sa tri boda više, ali oba tima imaju po utakmicu više odigranu od Bohemijansa.

Predlog

Kork Siti je u prethodnim kolima pokazao da ima dobru odbranu, što se i nije moglo zaključiti pre ovog niza bez primljenog gola za 270 minuta. Na prethodnih 15 utakmica, pre tog niza, primili su čak 33 gola, a samo je UCD primio više od njih. Ovo je već treći ovosezonski duel između ova dva tima, prethodna dva dobio je Bohemijans, u Korku sa 2:1, a u Dablinu sa čak 5:0. I sada su gosti favoriti, ali je Kork u naletu i skupo će prodati kožu. Naš predlog je igra na mali broj golova, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.