Nedelja, 04/06 - Fudbal, Italija, Serija A
04/06Napoli vs SampdorijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
04/06/2023 07:42
U nedelju su na programu mečevi poslednjeg kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Napolija i Sampdorije. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Napoli

Iza Napolija je jedna fantastična sezona u kojoj je ova ekipa uspela da dođe do naslova prvaka Italije i to na jedan poprilično dominantan način, pošto je još pre nekoliko kola bilo poznato da će Napolitanci doći do Skudeta.
Nakon zvanično osvojenog prvog mesta na tabeli, logično je usledile su nešto slabije partije izabranika Lučana Spaletija, koji veoma zanimljivo naredne sezone neće sedeti na klupi ovog tima.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Bolonje, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Sampdorija

Nažalost, malo ko je očekivao, ali fudbalere Sampdorije ćemo naredne sezone gledati u Seriji B.
Sve to ne predstavlja preterano iznenađenje, s obzirom da su izabranici Dejana Stankovića od prvog do poslednjeg kola igrali jako loše, i već negde na sredini šampionata je bilo jasno da Đenovljane naredne sezone nećemo gledati u društvu najboljih.
Do sada je ova ekipa ostvarila samo tri trijumfa, a u prošlom kolu je Sampa u jednom sjajno meču remizirala na svom terenu protiv Sasuola, kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Utisak je da će nam ovaj duel na stadionu "Diego Armando Maradona" doneti baš dosta pogodaka, pa vam savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.