Ponedeljak, 05/06 - Fudbal, Republika Irska, Premijer liga
05/06Cork City vs BohemiansDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
05/06/2023 07:33
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan duel iz irskog šampionata, a ovog puta je reč o susretu između Korka i Bohemijansa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Kork

Fudbaleri Korka igraju jako loše ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i tabela koja nam pokazuje da se ova ekipa trenutno nalazi na pretposlednjem mestu
Ipak, za razliku od starta šampionata kada je ova ekipa imala baš dosta problema u poslednje vreme stvari idu na bolje, pa je tako Kork na tri poslednja susreta ostvario isto toliko trijumfa.
Poslednji se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa na gostovanju kod Droghede slavila sa 0:1.

Bohemijans

Što se tiče Bohemijansa, utisak je da svi navijači ove ekipe imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Naime, u ovom trenutku se njihova omiljena ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Šamrok, ali i meč manje u odnosu na lidera na tabeli, pa će ovo biti lepa prilika da se Bohemijans izjednači sa Šamrokom.
Inače, u prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Sliga, a taj susret je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Domaćin igra na veoma visokom nivou u poslednje vreme, dok gosti jure trijumf kako bi došli do prvog mesta na tabeli, pa sve ukazuje na to da će golova biti na obe strane zbog čega preporučujemo igru GG uz kvotu 1.95 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.