Ponedeljak, 05/06 - Fudbal, Republika Irska, Premijer liga
05/06Sligo Rovers vs Shamrock Rovers1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
05/06/2023 07:42
Irsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sliga i Šamroka. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Sligo

Fudbaleri Sliga igraju jako loše u ovogodišnjem izdanju irskog šampionata, a trenutno se ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Nakon solidnog starta šampionata, ovaj tim u poslednje vreme igra izuzetno loše pa je tako Sligo na poslednjih pet mečeva ostvario samo jedan trijumf uz čak četiri poraza.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Bohemijansa, kada je bilo 2:0.

Šamrok

Svakako da je Šamrok najveći favorit za trofej u irskom šampionatu i treba napomenuti da je ova ekipa do sada i najviše pokazala, o čemu najbolje govori tabela, pošto se u ovom trenutku Roversi nalaza na prvoj poziciji.
Do sada je jedan od najpoznatijih irskih klubova odigrao devetnaest mečeva u društvu najboljih i ostvario deset trijumfa, šest remija i samo tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je lider na tabeli slavio na svom terenu protiv Dandilka, a taj susret je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Šamrok iskoristiti loše partije Sliga u poslednje vreme i upisati novi trijumf, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 uz kvotu 1.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.