Sreda, 07/06 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
07/06Santos vs Njuels Old Bojs1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
06/06/2023 07:47
Pored Kopa Libertadores, danas nas očekuju i mečevi u okviru Kopa Sudamerikane, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Santosa i Njuelsa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Santos

Daleko više smo očekivali od fudbalera Santosa u ovogodišnjem izdanju Kopa Sudamerikane, a trenutno je situacija takva da se brazilski predstavnik na dva kola pre kraja grupne faze nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo četiri osvojena boda.
Nakon trijumfa u prvom kolu nad ekipom Bluminga i remija u drugom na domaćem terenu protiv Audaksa, brazilski predstavnik je vezao dva poraza, i to prvo na gostovanju kod Njuelsa, a potom i u gostima kod Audaks Italijana u prošlom kolu.

Njuels

Praktično bez greške fudbaleri Njuelsa igraju u ovogodišnjem izdanju Kopa Sudamerikane, i ako se po jutru dan poznaje sigurno je da ova ekipa na osnovu svega viđenog slovi za jednog od glavnih favorita za osvajanje drugog po kvalitetu klupskog takmičenja u Južnoj Americi.
Naime, u ovom trenutku se argentinski predstavnik nalazi na prvom mestu na tabeli sa maksimalnih dvanaest osvojenih bodova, što znači da je ovaj tim do sada ostvario sve četiri pobede.
U prošlom kolu je Njuels bio bolji od Bluminga u gostima (2:3).

Naš predlog

Njuel je praktično obezbedio plasman u nokaut fazu, pa se može očekivati da trener ove ekipe izvede nešto izmenjen sastav kako bi sačuvao glavne fudbalere za predstojeći meč u prvenstvu, što bi mogao i morao da iskoristi Santos pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 2.15 u CircusBetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.