Četvrtak, 08/06 - Košarka, SAD, NBA
08/06Miami Heat vs Denver Nuggets1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
06/06/2023 13:43
Majami je uraio šta je želeo posle prva dva meča i vraća se u Floridu sa jednim brejkom. Sada isto mora da uradi i Denver. Treći meč finalne serije NBA lige igra se u Kaseja Centru u Majamiju u noći između srede i četvrtka po srednjeevropskom vremenu od 2.30.
Majami Hit

Svako ko je bar na trenutak potcenio Majami, grdno se opekao. Bilo je tako sa Milvokijem, Njujorkom i Bostonom, a lako bi moglo da se ponovi i sa Denverom. Hit je sa osme pozicije krenuo prvo u plej-in, izgubio od Atlante, ali zatim pobedio Čikago i ušao u plej-of. Davane su im male nade protiv Adetokumba i Baksa, ali su usplei da ih izbace, kao i posle toga Nikse i Seltikse. U prvoj utakmici u Bol Centru u Denveru su počišćeni sa terena, ali su odgovorili na pravi način u drugom meču, malo su se odmorili, pogađali za tri kako umeju i slavili zaslužen trijumf. Sada im predstoje dva meča na Floridi, i u slučaju da ih dobiju biće na pobedu od šampionskog prstena. U drugoj utakmici \'\'pojavili\'\' su se Gejb Vinsent, Maks Štrus i Dankan Robinson, dok se još čeka pravi Džimi Batler. Startni centar Bem Adebajo bio je lošiji nego u prvoj utakmici, ali je ponovo imao odličan učinak sa 21 poenom i 9 skokova.

Denver

Možda je Denveru prsten dodeljen malo pre nego što treba. Ona prva pobeda bila je pomalo i posledica umora kod igrača Majamija koji su imali napornu seriju protiv Bostona sa čak sedam utakmica, dok su Nagetsi \'\'pometlali\'\' Lejkerse u samo četiri. U drugom meču kod Denvera pojavio se samo Nikola Jokić, srpski centar je ubacio 41 koš i uhvatio 11 lopti, ali su izostale njegove asistencije. Tačnije, njih je bilo, ali ih u poene nisu pretvarali saigrači, pa je na kraju u toj kategoriji pisala brojka 4, mnogo manje od 10, koliko ima u proseku. Ostali su bili daleko od svojih najboljih izdanja, samo su na mahove Aron Gordon i Brus Braun bili na nivou, dok je Marej završio sa 18 poena, uglavnom postignutim u finišu, ali je promašio i trjku u poslednjoj sekundi za izjednačenje. Majk Meloun će morati brzo da podigne ekipu i donese bar jednu pobedu sa Floride jer će u suprotnom Denver biti u teškoj situaciji.

Predlog

Nama se čini da su Nagetski kompletniji tim, ali ne treba prenebregnuti iskustvo kod igrača Majamija koji imaju mnogo ovakvih mečeva u prošlosti. Kod Denvera samo Koldvel-Poup zan kako se osvaja prsten, dok iskustvo Kevina Lava, Kajla Laurija i Džimija Batlera, može mnogo da pomogne. Na klupi je sjajni trener Erik Spolstra i svakako da Majami ima čemu da se nada. Očekujemo reakciju Mareja i Majkla Portera, pre svih, koji bi uz standardno dobrog jokiča mogli da naprave brejk odmah u trećem meču. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.