Četvrtak, 08/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
08/06Sport Resife vs Avai1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/06/2023 02:07
Brazilska Serija B se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sport Resifea i Avaija. Meč između ova dva tima je zakazan za 00:00h.
Sport Resife

Pre svega treba istaći da Sport Resifeu nije mesto u Seriji B, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli.
Do sada je dojučerašnji prvoligaš ostvario pet trijumfa, dva remija i samo jedan poraz i to na gostovanju kod Krisijume kad je bilo 1:0.
U prošlom kolu je Sport Resife odigrao jedan dobar meč na gostovanju kod Londrine, a taj susret je završen rezultatom 1:2.
Pre toga je jedan od glavnih kandidata za plasman u Seriju A slavio i na svom terenu protiv ABC-a, rezultatom 4:1.

Avai

Poput Sport Resifea, deluje da ni Avaiju nije mesto u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Do sada je nekadašnji prvoligaš odigrao deset mečeva u Seriji B i ostvario samo dva trijumfa, isto toliko remija uz čak šest poraza.
U prošlom kolu je Avai u jednom fantastičnom meču kod Žuventudea na kom smo videli čak pet golova, poražen rezultatom 3:2.

Naš predlog

Ne treba ovde očekivati previše pogodaka, a nakon svega što smo videli i od jednih i od drugih u dosadašnjem toku sezone najbolje je da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.